Sociaal netwerksites over het milieu

Sociaal netwerk, iedereen houdt zich ermee bezig. We weten allemaal wie de grote jongens zijn, maar sommigen bieden liever een plek aan voor online interactie met anderen die zich bezighouden en inzetten voor het milieu.

Hier zijn onze favoriete groene sociale netwerk sites:

Care2.com – De nummer 1 van groene sociale netwerken, Care2.com bestaat al sinds 1998. Er zijn meer dan 7 miljoen gebruikers, groepen, nieuws, e-cards, petities. winkelen en veel onderwerpen over groen wonen.

Zaadz – Zaadz heeft een nieuwe-age gevoel, maar als je van dat soort dingen houdt , het is perfect voor je. Er zijn meer dan 85.000 leden die geïnteresseerd zijn in het milieu, filosofie en spiritualiteit. Kenmerken van de site zijn onder meer een gemeenschap, lijst van favoriete boeken, een evenementenkalender en discussiegroepen genoemd Pods. Elke Zaadz gebruiker, heeft ook een persoonlijke ruimte met profiel, video’s , foto’s, boeken, ideeën, citaten, en doelen, en hun eigen Zaadz blog.

River Wired – RiverWired is een kruising tussen een nieuws en een social networking site. Vind het laatste nieuws van een aantal uitstekende blogs verdeeld over vier onderwerpen: doe goed, groen leven, vermaakt worden, en gezond zijn. Gebruikers kunnen video’s en foto’s delen en bespreken verschillende onderwerpen aangaande het milieu.

Gerelateerd