Kies voor een elektrische auto

Kies voor een elektrische auto
Elektrisch rijden wordt het nieuwe rijden genoemd. In de toekomst zullen steeds meer consumenten een elektrische auto aanschaffen om te profiteren van de vele voordelen. Geef als bedrijf het goede voorbeeld en kies voor een innovatieve elektrische auto als bedrijfsauto. Rijd zo op een duurzame manier naar uw afspraken toe en draag bij aan een schoner milieu.

Milieuvoordelen
Vergeleken met andere auto’s, zijn elektrische auto’s veel minder belastend voor het milieu. De CO2-uitstoot is aanzienlijk minder, wanneer de elektrische auto op groene stroom rijdt, wat meestal het geval is, dan is de CO2-uitstoot gereduceerd tot nul. Schoner rijden kan dus niet! Ga voor schone lucht en verklein de uitstoot van uw bedrijf door voor een elektrische auto te gaan.

Daarnaast is de motor van een elektrische auto erg stil, waardoor er geen geluidsoverlast is. Deze milieuvoordelen maken de elektrische auto een duurzaam alternatief voor de benzine- of dieselauto. Vooral als u veel kilometers maakt, is de elektrische auto een zeer milieubewuste keuze.

Voordelen voor uw portemonnee
De aanschafprijs van een elektrische auto ligt hoger dan die van een reguliere auto. Daarentegen rijdt een elektrische auto veel goedkoper, een volle accu kost u maar een paar euro. Gemiddeld kunt u zo’n vijftig procent besparen op brandstof met een elektrische auto. Oplaadpunten zijn al in heel Nederland te vinden, omdat steeds meer automobilisten elektrisch gaan rijden komen er nog veel meer bij. Ook is het mogelijk om uw eigen oplaadpunt aan te schaffen.

Als ondernemer wilt u opvallen, dit kan bereikt worden door te kiezen voor een vooruitstrevende elektrische auto. Duurzaam ondernemen is helemaal van deze tijd, laat zien dat ook uw bedrijf bezig is met de wereld om ons heen, maak milieubewuste keuzes en kies voor de goedkoopste energieleverancier. Dit straalt vertrouwen uit en het zal de aandacht trekken van potentiële klanten.

Gerelateerd