Earth Hour: feest voor het klimaat!

Het is bijna zover, we naderen Earth Hour! Ook dit jaar roept WWF iedereen op mee te doen op 29 maart. Laat zien dat jij bezorgd bent om het klimaat en iets wilt doen voor onze planeet.

Waarom meedoen aan Earth Hour? De zeespiegel stijgt en de oceanen warmen op. Langere en meer intensieve droogtes bedreigen de gewassen, de natuur en de zoetwatervoorziening. De biodiversiteit op onze planeet wordt bedreigt door de klimaatverandering, van de ijsberen in het Noordpoolgebied tot de zeeschildpadden aan de Afrikaanse kust.

Doe mee en surf naar de website en feest voor het klimaat. Als je zelf een feest organiseert, maak je kans om één van de 40 artiesten te winnen. Misschien heb je zo binnenkort een concert van Suarez in jouw living?

Je kan ook een gratis Earth Hour feestpakket aanvragen

Dit pakket bevat tips en tricks om zelf een low impact feest te organiseren op de avond van Earth Hour. Wat eet je op zo’n avond? En hoe moedig je je gasten aan om op een duurzame wijze naar je feestje te komen? En wat doe je als je een uur in het donker zit?

Het pakket bevat namelijk ook een Earth hour spel dat voor het nodige entertainment zal zorgen. Plezier voor de hele familie of de volledige groep, want WWF ontwikkelde een spel dat je kan spelen met zowel 2 als 99 personen van alle leeftijden. Verwacht ‘trivial pursuit’ meets ‘ times up’ meets ‘de slimste mens ‘ meets ‘hints…’. En dat doorspekt met onmisbare weetjes over klimaat en energie, dolle pret verzekerd dus!

Surf naar www.earthhour.be en feest voor het klimaat!

Gerelateerd