Groepsaankopen groene stroom en gas werken

Vier jaar geleden startte de provincie Antwerpen als eerste met grootschalige groepsaankopen groene stroom en gas. Meer dan 144.000 gezinnen uit de provincie stapten via die acties over naar een goedkopere leverancier. Gedeputeerde Inga Verhaert: ‘Met onze groepsaankopen energie bespaarden we reeds zo’n 35 miljoen euro op de energiefactuur van onze inwoners.

De groepsaankopen van de provincie zijn intussen een vertrouwd en sterk merk geworden en dat verklaart wellicht enigszins het enorme succes van de net opgestarte groepsaankoop voor zonnepanelen. Toch is deze groepsaankoop van een andere orde. Want elektriciteit heeft iedereen, maar hier gaat het om mensen die bereid zijn om een investering van enkele duizenden euro’s te doen om panelen op hun dak te zetten.’ Groepsaankopen voor groene stroom en gas werken!

Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 12 augustus 2014 gratis en vrijblijvend inschrijven via www.samengaanwegroener.be .

Op 13 augustus is er een veiling onder gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. De deelnemers ontvangen vanaf 3 september vrijblijvend een persoonlijk voorstel van de leverancier die het beste pakket aanbiedt.

Gerelateerd